Een flexibele rookgasrenovatie oplossing voor elke situatie

Geplaatst op 18 februari 2019 door Redactie

Cox Geelen biedt u met de CoxDENS® PP Flex starter kits de perfecte combinatie van eenvoud en veiligheid voor de renovatie van het rookgasafvoersysteem in de schacht of schoorsteen. Het ontwerp garandeert een trekvaste verbinding.

Grespot of schoorsteen

Het is een snelle én veilige oplossing voor renovatie van rookgasafvoerkanalen wanneer u gebruik wilt maken van het bestaande rookgaskanaal met als uitmonding een grespot of een gemetselde schoorsteen.

Er zijn een 6-tal pakketten samengesteld. Allemaal hebben ze een 12,5 meter lange flexibele PP pijp Ø 60 of 80 mm, maar het belangrijke verschil zit hem in de kap, geschikt voor grespot of schoorsteen, en in de muur aansluitplaat voor parallelle of concentrische aansluiting naar de cv-ketel.

Dit is een systeem waarbij een dubbele trekvaste verbinding wordt gerealiseerd, één aan de onderzijde van de schoorsteen bij de muur aansluitplaat en de andere aan de bovenzijde van de schoorsteen bij de uitmonding. Het biedt dus een dubbele zekerheid. Met de aanschaf van zo’n pakket heeft u in 1 keer alle onderdelen om een snelle én veilige cv-installatie te realiseren.