Econox: verrassend compleet in luchtbehandeling en ventilatie

Geplaatst op 15 januari 2018 door Redactie

Econox produceert eerste klasse luchtbehandelingscomponenten en distribueert de A-merken Ruck Ventilatoren en Clima Industries. Door de unieke combinatie van eigen productie en exclusief partnerschap leveren zij oplossingen op maat voor ieder project. De klimaatspecialisten van Econox adviseren een optimaal binnenklimaat voor iedere toepassing.

Zij bieden een uitgebreid assortiment met inmiddels meer dan 8000 handelsartikelen en 2000 maatwerk producten. Alle producten worden geselecteerd of geproduceerd aan de hand van de nieuwste innovatieve technieken en jarenlange kennis en ervaring in de branche. Toepassingsgebied is onder andere: woningbouw, utiliteitsbouw, industrie, scholen, horeca en scheepsvaart.

Econox is premium distributeur van Ruck ventilatoren. Een Duits A-merk met meer dan 25 jaar ervaring als totaal fabrikant van ventilatoren en luchtbehandelingskasten. Naast het complete assortiment van Ruck ventilatoren verdeelt Econox ook de Eco-Plus serie luchtbehandelingskasten van Clima Industries.

VSK Stand: 11.D080