Economisch verwarmen met de Mark GSX

Geplaatst op 11 januari 2018 door Redactie

Bij de Mark GSX wordt de warmte opgewekt door middel van een premix-brander en uitgeblazen via een axiaal ventilator. De robuuste luchtverwarmer is met name geschikt voor industrieel gebruik en is zeer economisch dankzij zijn lage gasverbruik, lage onderhoudskosten en lange levensduur.

Voor de aansturing van de GSX wordt gebruik gemaakt van een Optitherm+ klokthermostaat of een Interface+ module die via Modbus of 0-10V een connectie met het GBS (gebouwbeheersysteem) mogelijk maakt.
De Mark GSX-serie voldoet volledig aan de nieuwe Ecodesign 2018 en heeft een capaciteitsrange van 16,7 tot 83,9 kW.

De kenmerken van de Mark GSX zijn:
Een lange levensduur, lage bedrijfskosten, robuust, betrouwbaar, uniforme temperatuurverdeling door hoge luchtopbrengst, een klein verschil tussen toevoerlucht en kamertemperatuur, besturing van maximaal 8 apparaten via een 2-draads bussysteem, zoneverwarming mogelijk via 1 besturing (max. 8 zones).

In de standaarduitrusting is aanwezig:
een RVS warmtewisselaar, een gesloten verbrandingscircuit, een premix gasbrander, een elektronische ontsteking, Aluzink gecoat, een krachtige axiaalventilator(en), een uitblaasraam met horizontale schoepen, CE-keur.

VSK Stand: 9.B088