EcoDim PRO line: voor én door de installateur ontwikkeld

Geplaatst op 27 maart 2024 door Redactie

EcoDim introduceert de PRO line. Een update van de vier best verkochte modellen, uitsluitend via de elektrotechnische groothandels te verkrijgen. Met deze dimmers komt er een lijn op de markt met nóg betere specificaties. Speciaal ontwikkeld voor, maar ook samen met de e-installateur/monteur.

Wat vindt de installateur belangrijk?
De PRO line is op basis van input van diverse installateurs ontwikkeld. Over het algemeen heeft de installateur een drukke agenda. Daarom is gebruiksgemak, kwaliteit én een (snelle) installatie zonder problemen van uiterst belang. Enkel via de elektrotechnische groothandel te verkrijgen.
De PRO line staat voor gebruiksgemak en kwaliteit. Dit wordt gerealiseerd door de hoge aansluitvermogens (0-700W), MIN en MAX afstellingen, vervangbare + extra zekeringen, geschiktheid voor alle merken afdekmateriaal en een kleine inbouwdiepte van slechts 23mm.
Daarnaast is de PRO line DEKRA gecertificeerd, heeft deze een garantie van 5 jaar en is deze gemaakt van gerecycled plastic. Verder zijn de dimmers RLC (m.u.v. de .04 PRO) en is de installatie altijd 2-draads uit te voeren.

ECO-DIM.02 PRO line: De hardloper!
De ECO-DIM.02 PRO is een update van de onder installateurs zeer geliefde ECO-DIM.02. Het aansluitvermogen is verhoogd van 0-150W naar 0-250W LED. Daarnaast beschikt deze dimmer over een MIN en MAX afstelling. Een andere grote verbetering is dat deze dimmer geschikt is voor zowel fase afsnijding als fase aansnijding (RLC). Tot slot heeft de ECO-DIM.02 PRO een vervangbare én extra zekering.

ECO-DIM.03 PRO: Speciaal voor de grotere installaties
De ECO-DIM.03 PRO is de meest krachtige dimmer met een aansluitvermogen van 0-700W LED. Verder heeft de ECO-DIM.03 PRO een MIN en MAX afstelling en heeft ook deze dimmer een vervangbare en extra zekering. Ideaal voor installaties met hogere vermogens.

ECO-DIM.04 PRO: Dimmen hoeft niet duur te zijn
De ECO-DIM.04 PRO is de goedkoopste dimmer van de vier, maar is wel voorzien van alle basisbenodigdheden. De dimmer heeft een aansluitvermogen 0-200W LED. Daarnaast heeft deze dimmer een MIN afstelling en automatische MAX detectie.

ECO-DIM.05 PRO: Duo dimmer met wisselschakeling
De laatste dimmer van de PRO line is de ECO-DIM.05 PRO. Dit is een duo dimmer. Op deze dimmer sluit je 2 lichtgroepen aan van ieders 0-200W LED. Uniek aan deze dimmer is dat er een wisselschakeling mogelijk is per kanaal.
De vernieuwde ECO-DIM.02 en ECO-DIM.04 PRO zijn vanaf begin april verkrijgbaar, de ECO-DIM.03 PRO en ECO-DIM.05 PRO worden verwacht in Q3 van dit jaar.
Bekijk de PRO line nu!