ECO-DIM.11 Multicontrol: wisselschakeling met meerdere led dimmers

Geplaatst op 26 april 2022 door Redactie

EcoDim heeft een gloednieuwe dimmer: De ECO-DIM.11 Multicontrol (0-250W led). Met deze dimmer is het mogelijk om een wisselschakeling te creëren met 2 tot 20 dimmers op 1 groep lampen! Bij andere led dimmers is een wisselschakeling ook mogelijk, maar dan alleen met aan de ene kant een dimmer en aan de andere kant een aan/uitschakelaar.

Geschikt voor alle merken afdekmateriaal

Daarnaast is deze dimmer te gebruiken achter alle merken afdekmateriaal. Zo kan het vertrouwde merk afdekmateriaal altijd gebruikt blijven worden.

MIN en MAX afstellingen

Tevens heeft de ECO-DIM.11 een gebruiksvriendelijke MIN afstelling en een automatische MAX afstelling. Dit zorgt voor een optimale dimbaarheid en stabiel licht in het minimale en maximale lichtniveau.

Soft-start systeem

Deze led dimmer is voorzien van een Soft-start systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat de lampen zachtjes aan zullen gaan op de laatst gebruikte dimstand. Er zal daardoor geen flits zichtbaar zijn bij het opstarten.

Makkelijke installatie

Deze dimmer is gemakkelijk te installeren door de 2-draads aansluiting. Dit zorgt ervoor dat er geen nuldraad nodig is. Verder is de ECO-DIM.11 Multicontrol voorzien van een bescherming tegen overbelasting, oververhitting en stoorsignalen. Tot slot heeft dit product een kleine inbouwdiepte van slechts 23 mm. Hierdoor is de dimmer te installeren in elke inbouwdoos.

Kortom, een handige dimmer ideaal voor een wisselschakeling met meerdere dimmers en voorzien van allerlei gemakken.