Eaton introduceert nieuwe noodverlichtingsfamilie FlexiTech

Geplaatst op 27 januari 2023 door Redactie

Eaton introduceert FlexiTech, een nieuwe noodverlichtingsfamilie voor vluchtrouteverlichting en -aanduiding. De productfamilie is duurzaam in ontwerp en energieverbruik en eenvoudig te installeren. De familie bestaat uit FlexiTech SU (vluchtrouteverlichting), FlexiTech EC (vluchtroute-aanduiding voor plafondmontage) en FlexiTech EW (vluchtroute-aanduiding voor wandmontage).

Eaton is toonaangevend in noodverlichting. De ENEC-gecertificeerde FlexiTech armaturen zijn door de unieke productspecificaties toepasbaar in vrijwel elk gebouw. Met de toevoeging van de FlexiTech-familie aan de veelzijdigheid van oplossingen zet Eaton opnieuw een stap vooruit in duurzaamheid, installatie- en onderhoudsvriendelijkheid.

De robuuste constructie, hoogwaardige materialen, innovatieve waterdichtheidstechnologie en het lage energieverbruik maken de armaturen duurzaam. De FlexiTech EW en SU versies zijn voorzien van een dubbel membraan, waardoor de armaturen zonder gebruik van een wartel waterdicht zijn en een beschermingsgraad van IP65 hebben (FlexiTech SU en EW zelfs IP66). Verder vermindert het gebruik van de nieuwste generatie leds, componenten met een lange levensduur en automatische test- en monitoringsystemen (CGLine+) de bedrijfs- en onderhoudskosten van de installatie aanzienlijk.