Easyflex, enige semi-flexibele kanalen met Europees kwaliteitslabel

Geplaatst op 01 mei 2024 door Redactie

De kunststof Easyflex luchtkanalen van Renson zijn de enige semi-flexibele kanalen met het Europese kwaliteitslabel Eurovent. Dat heeft Easyflex te danken aan z’n luchtdichtheidsklasse D. Het onderstreept nog eens de kwaliteit en duurzaamheid van de ventilatiekanalen die dankzij hun platovalen vorm ideaal zijn om plaatsbesparend – de kanalen zijn amper 64 mm hoog - in te werken in een (hellings)chape, valse muren of plafonds en compatibel zijn met elk type ventilatiesysteem.
Het is de geribde buitenkant die bijdraagt aan de sterkte van de kanalen, wat nuttig is om beschadiging op de bouwwerf te voorkomen. De gladde binnenwand zorgt voor een lage drukval, en de antistatische en antibacteriële afwerking voorkomt ophoping van stof en bacteriehaarden.

Dankzij een uitgebreid assortiment onderdelen is Easyflex voor elke werf en voor elk type ventilatiesysteem het plug & play systeem bij uitstek voor u als installateur.
Flexibele leidingen, bocht-, verloop- en flexibele koppelstukken, verdeelboxen, ventielaansluitingen, ronde stijgleidingen, snelsluitingen en metalen overzetbeugels: naast de kanalen is er een brede waaier aan onderdelen beschikbaar voor een complete installatie.