E- en W-installateur staan centraal in Hardenberg

Geplaatst op 15 juli 2018 door Redactie

Tijdens de Week van de installateur is het mogelijk een bezoek te brengen aan zowel Elektro Vakbeurs als Installatie Vakbeurs. Door deze twee vakbeurzen naast elkaar te plaatsen heb je dus de mogelijkheid om naast leidingsystemen, lucht- en waterbehandeling, (warmte)pompen en sanitair, ook schakel- en contactmateriaal, automatiseringssystemen, verlichting en beveiligingssystemen te ontdekken. Je vindt alles onder één dak!

Beide beurzen zijn de ontmoetingsplek waar alle technieken, noviteiten van systemen en gereedschappen en marktontwikkelingen worden gepresenteerd. Met productpresentaties, demonstraties, workshops en thematours geeft Easyfairs Evenementenhal nieuwe impulsen aan de bestaande beurstitels.

De komende editie staat vol op in het teken van de huidige marktontwikkelingen en actuele thema’s. Met die reden is er ook een aantrekkelijk programma samengesteld.

Enkele highlights:

  • Integraal installeren
  • Themaroutes ‘Energie & Duurzaamheid’ en ‘Thuistechnologie’
  • Bijeenkomst UNETO VNI met onder andere CONNECT2025 en de betekenis op korte termijn voor het installatiebedrijf en nieuwe wettelijke certificeringsregeling
  • TVLL met een gezamenlijke lezing Gelijkstroom & Fijnstof
  • Diverse kennis- en praktijksessies over onder andere de nieuwe regelgeving opbouw en gebruik van rolsteigers en de Risico-Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) 

Mis het niet!

11 tot en met 13 september in Evenementenhal Hardenberg. Meer informatie via www.weekvandeinstallateur.nl. Vraag direct uw gratis tickets aan met code 61818230.

Reageren

Vul uw gegevens in en uw naam en reactie zullen worden getoond.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement