Duurzaam Verwarmd: de nieuwste producten en innovaties voor de HVAC-industrie

Geplaatst op 15 september 2021 door Redactie

De HVAC-sector beweegt mee met de energietransitie en koerst op duurzaamheid. Steeds meer consumenten maken de overstap naar elektra, warmtepompen zijn de norm wat betreft nieuwbouw, en er komen steeds meer duurzame mogelijkheden voor oudbouw bij. Kennis is koning en professionals als installateurs, architecten en projectontwikkelaars doen er goed aan om zich zo goed mogelijk in te lichten over de laatste ontwikkelingen en innovaties in het werkveld.

Blijf op de hoogte

De vakbeurs Duurzaam Verwarmd voorziet in deze behoefte. Van 28 tot en met 30 september worden alle aspecten van de duurzame HVAC-techniek belicht in Expo Haarlemmermeer. Ruim 120 vooraanstaande HVAC-bedrijven tonen hun nieuwste producten en oplossingen. Ook deze editie is de Innovation Boulevard weer dé plek waar een blik op de toekomst geworpen wordt met opzienbarende innovaties en producten. Prominente experts uit de industrie delen hun kennis met bezoekers tijdens meer dan 60 gratis bij te wonen seminars.

HVAC en solar komen samen

De elektrificatie van HVAC maakt dat er grote raakvlakken zijn met de solar-industrie. Gelijktijdig met Duurzaam Verwarmd vindt Solar Solutions International plaats, de vakbeurs voor de zonne-energiesector. Benieuwd naar de ontwikkelingen op het gebied van zonne-energie? Toegang voor Solar Solutions International is gratis voor bezoekers van Duurzaam Verwarmd.

Kostenloos Duurzaam Verwarmd bezoeken

Bezoek Duurzaam Verwarmd op 28 t/m 30 september in Expo Haarlemmermeer geheel kosteloos. Vermeld bij uw inschrijving op www.duurzaamverwarmd.nl van de invitatiecode INSTALLTOTAAL en ontvang een gratis ticket (normale prijs €75,-).

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement