Duitse armaturenfabrikant Schell drie keer bekroond

Geplaatst op 24 augustus 2018 door Redactie

De Duitse armaturenfabrikant Schell is dit jaar door de German Design Council drie keer bekroond voor de kwaliteit van het merk, zijn innovatiekracht en het ontwerp.

Deze zomer ontving Schell de ‘German Brand Award 2018’ in de categorie ‘Heating & Bathroom’ voor zijn gerichte en bijzonder succesvolle merkbeheer. De onafhankelijke jury van wetenschappers en economische experts was onder de indruk van de toekomstgerichtheid en focus op de kernwaarden van het merk: ‘Verantwoordelijkheid voor gezondheid’ - die Schell consequent in alle activiteiten nastreeft.

Daarnaast was Schell winnaar bij de ‘German Innovation Award 2018’ in de categorie ‘Heating & Bathroom’ met de elektronische wastafelarmatuur ‘Xeris E-T’. De innovatieprijs werd dit jaar voor het eerst uitgereikt door de German Design Council. De wastafelkraan 'Xeris' werd erkend vanwege het gebruiksgemak voor mensen van alle leeftijden - door maximale hygiëne, uitzonderlijke gebruikersvriendelijkheid en netwerkmogelijkheden binnen een waterbeheersysteem te bieden.

De elektronische wastafelarmatuur ‘Xeris E-T’ ontving ook de ‘German Design Award 2018’ voor design en technische prestaties. Bovendien werd de uitstekende materiaalkwaliteit en afwerking beloond.

Schell is gespecialiseerd in sanitaire armaturen voor openbare en commerciële sanitaire ruimtes. Het bedrijf is al tientallen jaren actief in dit segment en heeft een onovertroffen expertise ontwikkeld. Dat is terug te zien in het grote assortiment van hoogwaardige hoekregelkranen en wastafelkranen, evenals in de accessoires en de klantenservice. Een ander gebied met veel potentieel is de digitalisering en de netwerkmogelijkheden van Schell-armaturen met waterbeheersystemen. Deze bieden oplossingen voor de moeilijkste hygiënische en economische eisen van gebouwen voor gebouwbeheerders. Schell zal zijn positie in dit productgebied blijven uitbreiden, omdat het Schell SWS watermanagementsysteem tot de besten van de markt behoort.

Schell is erg blij met drie belangrijke prijzen op rij. Voor een eersteklas merkbeheer won de armaturenfabrikant onlangs de 'German Brand Award 2018', die trots in ontvangst werd genomen door marketingdirecteur Jens Gebers.