DUCO Online Session: Waag de (Energie)sprong

Geplaatst op 12 oktober 2023 door Redactie

De woningmarkt van Nederland is aan vernieuwing toe, tot die conclusie zijn we allemaal al gekomen. Die vernieuwing gebeurt liefst op een duurzame en doordachte manier. Zodat het gebouw na afloop opnieuw een lang leven beschoren is.
Daarom komt Bastiaan Meijer van Green Leap op woensdag 22 november spreken op het webinar Waag de (Energie)sprong. Hier doet hij het volledige verhaal over de verduurzaming in Nederland en alle aspecten die daarbij komen kijken.

Green Leap en de energiesprong

Green Leap is een onafhankelijk adviesbureau dat zich richt op de verduurzaming van de Nederlandse bouw. Bastiaan Meijer zal tijdens het webinar het ambitieniveau voor verduurzaming uit de doeken doen en neemt ook het woningbezit in Nederland onder de loep.
Verduurzamingen gaat natuurlijk gepaard met een aantal heel specifieke uitdagingen. Bastiaan Meijer legt de vinger op de zere plek voor VvE’s en corporaties. Welke uitdagingen liggen er en die het best worden aangepakt? Zijn er financieringsmogelijkheden of subsidieregelingen?

DUCO als springplank

Ventilatie maakt deel uit van de verduurzaming van een woning en als er één iets is waar DUCO kaas van gegeten heeft, dan is het ventilatie. Technisch commercieel adviseur Wouter Meeuws vertelt over alle totaaloplossingen van DUCO op vlak van ventilatie, maar ook welke rol DUCO kan spelen bij ontzorgen van de situatie.
Zo’n oplossingen komen natuurlijk met een bepaalde kostprijs. Hoeveel kost een systeem C versus D en welke Total Cost of Ownership gaat daarmee gepaard?
Dit alles doorspekt met reeds bestaande en relevante voorbeelden van projecten die enorme stappen genomen hebben op vlak van duurzaamheid.

Inschrijven maar!

Bastiaan Meijer neemt ons mee richting de toekomst van de Nederlandse bouwmarkt, namelijk de verduurzaming ervan. Wouter, technisch commercieel adviseur bij DUCO, ondersteunt hem daarin en vertelt welke totaaloplossingen er voor handen zijn in het gamma van DUCO.
Ontdek het allemaal tijdens DUCO’s Online Session op woensdag 22 november, van 10.00 tot 11.30 uur.
Waag de sprong en schuif ook aan bij de digitale tafel.

U kunt zich hier inschrijven.

Reageren

Vul de gegevens in en uw naam en reactie zullen op de website worden getoond. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement