Druk bezocht jubileumfeest Alklima met glühwein en winterbbq

Geplaatst op 01 december 2019 door Redactie

Alklima bestaat dit jaar 25 jaar. Een prima reden voor een feestje. En een feestje was het, donderdagavond 28 november op het industrieterrein in Alblasserdam.

Aan de Van Hennaertweg vierde Alklima haar jubileum met 700 klanten en relaties. Met een rode loper en sneeuwmachines aan weerszijden van de entree werden de bezoekers ontvangen met een glas glühwein en een kersttrui. Eenmaal binnen was het genieten van een winterbarbeque. Met diverse soorten vlees, vis en ook voor de vegetariërs veel lekkers om van te genieten. Het feest werd gehouden op het terrein van de overbuurman: Bon Bon Partyservice, het bedrijf dat er voor zorgde dat de inwendige mens niets tekort kwam. Verder optredens van onder meer een drummer, zangers en pianist.

Aklima houdt zich bezig met klimaatsystemen om ruimten te koelen, te verwarmen en te ventileren. In een kwart eeuw groeide deze onderneming, geleid door algemeen directeur Arjen de Jong, uit tot marktleider. Gestart met drie mensen en met inmiddels zestig mannen en vrouwen.

Na een geslaagde avond kregen de bezoekers nog een sjaal mee. Uiteraard passend bij de wintertrui. Alklima kan terugblikken op een prima verzorgd evenement waarover nog wel even wordt nagepraat.

Reageren

Vul de gegevens in en uw naam en reactie zullen op de website worden getoond. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement