Douche-wc TECEone: geen stroomkosten, wel fris en hygiënisch

Geplaatst op 19 januari 2023 door Redactie

De compacte douche-wc TECEone gebruikt geen dure stroom, bespaart op wc-papier en zorgt voor meer hygiëne en een fris gevoel. De bedieningsplaat TECEloop van echt hout maakt het helemaal af!

Hygiënisch en fris

Met de douche-wc TECEone reinigt men met water in plaats van wc-papier of natte doekjes. Dit is veel hygiënischer, zacht voor het onderlichaam en geeft een lekker fris gevoel. Bovendien bespaart het op wc-papier.

Geen stroomkosten, gunstiger in prijs

De douchefunctie van de TECEone werkt geheel op waterkracht, zonder afstandsbediening, pomp of gevoelige elektronica. Daardoor gebruikt de TECEone geen dure stroom, functioneert betrouwbaar en is in vergelijking met andere merken gunstiger in prijs.

Door één man te installeren

Het TECEone toilet wordt geleverd als compleet pakket. Direct klaar voor installatie en is door één man te installeren. De bevestiging van de zitting is in het keramiek meegegoten en wordt in de fabriek uitgelijnd. Hierdoor is de tijdrovende klus van het afstellen van de wc-bril verleden tijd. De meegeleverde montage set maakt de installatie nog eenvoudiger.

Toilet: net zo mooi

Naast de douche-wc levert TECE het standaard toilet TECEone met hetzelfde elegante design. Dus ideaal om te combineren. Beiden zijn randloos (rimfree) en hebben een spatbescherming. Dit zorgt voor een effectieve spoeling, zodat de rand minder snel vervuild. Dankzij de mogelijkheid om de zitting snel te verwijderen, kunnen bril en wc eenvoudig en snel worden gereinigd.
Meer informatie over de douche-wc TECEone