Douche-wc creëert een fris gevoel en maximale hygiëne

Geplaatst op 01 april 2022 door Redactie

TECE biedt de ideale combinatie van een wc en een bidet in één, met de compacte douche-wc TECEone. Een douche-wc reinigt met water in plaats van wc-papier of natte doekjes. Dit is veel hygiënischer, zacht voor het onderlichaam en geeft een lekker fris gevoel. Omdat de aansluitingen hetzelfde zijn als bij een standaard toilet is de installatie eenvoudig. Wilt u geen douche-wc kies dan voor het TECEone standaard toilet met hetzelfde compacte design.

Betrouwbaar, verlaagt footprint

De douchefunctie van de TECEone werkt geheel op waterkracht, zonder afstandsbediening, pomp of gevoelige elektronica. Daardoor is deze duurzaam in gebruik, betrouwbaar en gunstiger in prijs. Omdat er geen toiletpapier en natte doekjes worden gebruikt, komen er minder schadelijke stoffen in het afvalwater terecht. Geen verbruik van wc-papier betekent een aanzienlijke besparing op het kappen van bomen. Ook komen de productie-, verpakkings- en vervoerskosten van papier te vervallen. Allemaal voordelen die een bijdrage leveren aan het verlagen van uw ecologische voetprint.

Toilet net zo compact als douche-wc

Het standaard toilet TECEone heeft hetzelfde elegante design als de douche-wc TECEone. Zowel de douche-wc als het toilet zijn randloos (rimfree) en hebben een geïntegreerde spatbescherming. Dit zorgt voor een effectieve spoeling, zodanig dat de rand minder snel vervuild. Dankzij het randloze ontwerp, de ergonomische vormgeving van de softclose wc-zitting en de mogelijkheid om de zitting snel te verwijderen, kunnen beiden eenvoudig en snel gereinigd worden. Dit zorgt voor een fris toilet, meer hygiëne en een besparing op schoonmaaktijd, dus kosten.

Veilig en duurzaam spoelen

Voor het spoelen levert TECE diverse design series wc- en urinoirbedieningsplaten. Een aantal series biedt de mogelijkheid tot aanraakvrij spoelen, waarmee de overdracht van bacteriën en virussen via de bedieningsplaat wordt voorkomen. Voor het besparen van water kan de volspoeling worden ingesteld op meerdere spoelvolumen. Zo wordt op water bespaard.

Informatie: https://go.tece.com/nl/teceone