Doe mee aan de co-creatiesessies van ISSO tijdens de VSK

Geplaatst op 14 januari 2020 door Redactie

Kennisontwikkeling is geen klus voor een of twee experts vanachter hun bureau. In onze wereld is kennisontwikkeling een open proces waarbij een zo’n groot mogelijke groep professionals zijn input geeft. Wij organiseren en faciliteren dit proces nu offline binnen bijvoorbeeld Kontaktgroepen. Straks faciliteren we dit proces ook online. Op de VSK laten we dit proces zien in co-creatiesessies. Wij brengen dit proces tot leven in onze stand D050 in Hal 10, in de Jaarbeurs. Heb je praktijkervaringen, kennis en wil je meedoen?

Meld je dan aan door een e-mail te sturen naar isso@isso.nl en schuif aan op het juiste tijdstip. Bekijk hier het volledige programma.

CO-creatiesessies

Het ontwikkelen van nieuwe kennis is steeds meer een interactief proces. Niet alleen om te identificeren aan welke kennis er behoefte is, maar ook in welke vorm, tot op welk niveau en op welke wijze de kennis moet worden ontsloten, zijn vraagstukken die in dit proces duidelijk worden. Om enkele specifieke projecten, die we nu aan het voorbereiden zijn, een vliegende start te geven, organiseren we gerichte co-creatiesessies. Samen met kennispartners zullen projectcoördinatoren van ISSO de sessies leiden waarbij elke professional kan aanschuiven om zijn of haar input te leveren.

Meer weten?

De sessies vinden plaats in onze stand en duren 45 tot 60 minuten. Benieuwd over welke onderwerpen we praten? Lees dan meer via onderstaande knop. Hier vind je ook het volledige programma van 4 t/m 6 februari 2020.
Er kunnen maximaal 10 deelnemers per sessie aanschuiven.

Vooraf aanmelden is verplicht en kan via e-mail naar isso@isso.nl. Vermeld in de mail je naam en organisatie en de sessie waaraan je wilt deelnemen. Vergeet er niet bij te vermelden op welke dag je wilt deelnemen.

Ben je nog niet geregistreerd voor een bezoek aan de VSK? Registreer je dan hier.

Lees hier meer over de sessies.

Reageren

Vul uw gegevens in en uw naam en reactie zullen worden getoond.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement