Dit Vaillant webinar helpt bij advies over warmtepompen

Geplaatst op 31 oktober 2017 door Redactie

Staat u wel eens met de handen in het haar als u met uw klanten spreekt over duurzame installaties? Weet u niet aan welk vermogen u moet denken, of wat de grootte van het buffervat moet zijn? Een webinar op 9 november geeft u daarvoor handvatten.

Geen enkel huis is gelijk in Nederland. De bouw verschilt, de volumes en ook de isolatiegraad. Voor een diepgravend advies is het daarom altijd raadzaam om een warmteverliesberekening te (laten) maken, speciaal voor de betreffende woning. Maar als installateur, bouwbedrijf of architect wil je toch een deskundig advies kunnen geven als de klant vraagt ‘waar hebben we het dan over?’

Vaillant ontwikkelde een aantal vuistregels. Met behulp van een aantal eenvoudige formules en enkele kengetallen is goed en snel een beeld te schetsen van de benodigde capaciteit, het verbruik, de kosten en de opbrengsten van een warmtepompinstallatie.
In het webinar ‘Vuistregels voor het adviseren van de juiste warmtepomp’ dat op 9 november wordt uitgezonden, legt Ingmar Tennekes, cursusleider bij de Vaillant Group, de verschillende vuistregels en kengetallen helder uit.

Aan het eind van dit webinar bent u in staat om uw klanten beter en sneller een professionele inschatting te geven van hun toekomstige, duurzamer, energieverbruik.

Het webinar is gratis te volgen vanachter uw eigen computer. Aanmelden kan via http://www.bouwwebinar.nl/webinar/vuistregels-adviseren-juiste-warmtepomp/

Reageren

Vul de gegevens in en uw naam en reactie zullen op de website worden getoond. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement