DIRTMAG® PRO: dubbele magneet, dubbele efficiëntie

Geplaatst op 13 september 2021 door Redactie

De DIRTMAG® kunststof vuilafscheider van Caleffi bestaat 10 jaar! Om dit te vieren komt Caleffi met een toevoeging op dit succesvolle assortiment vuilafscheiders: de DIRTMAG® PRO. Deze nieuwe vuilafscheider is nóg krachtiger en efficiënter, speciaal voor toepassing in installaties waar een grotere vervuiling aan de orde is.

Uiterlijk verschilt de nieuwe DIRTMAG® PRO niet veel de bekende hardloper DIRTMAG®, maar intern zijn er wel verschillen. De DIRTMAG® PRO is namelijk voorzien van een nieuw innovatief intern element dat resulteert in een 30% hogere efficiëntie.

De DIRTMAG® PRO vanbinnen

Door de specifieke vorm van het vernieuwde intern element, kan deze een hogere stroomsnelheid aan. Daarom kan de nieuwe DIRTMAG® PRO in zowel kleine/normale als grotere installaties worden toegepast.
Omdat er meer deeltjes worden opgevangen, is er binnenin het element een ruimte voorzien voor een extra interne magneet, die de magnetietafscheiding met 40% verbetert ten opzichte van de traditionele DIRTMAG®.
De DIRTMAG® PRO is hiermee één van de meest efficiënte vuilafscheiders op de markt.

Andere voordelen

De DIRTMAG® PRO kan zowel in horizontale als verticale installaties geplaatst worden. Ook zijn er isolatieschalen beschikbaar en kan je rekenen op een eenvoudige installatie en onderhoud.