Dirk Muller directeur bij Thermagas Nederland

Geplaatst op 03 mei 2017 door Redactie

Na 10 jaar leiding te hebben gegeven aan Thermo Actief Benelux / Nathan Projects heeft Dirk Muller vanaf 1 maart jl. de overstap gemaakt naar Thermagas Nederland. Samen met Bert van Loenen vormt Dirk de directie in de functie van technisch commercieel directeur.

Thermagas Nederland is een sterk groeiende onderneming met als hoofdactiviteit betonkernactivering, vloerverwarming en vloerkoeling. Het bedrijf levert aan de professionele installateur het complete systeemontwerp en het voor de uitvoering benodigde materialenpakket. Tevens kunnen ze complete projectbegeleiding en montage verzorgen.

Thermagas levert en monteert de onder de merknaam Espace bekendstaande vloerverwarmings- en koelsystemen voor kantoren, onderwijsgebouwen, de industrie, de zorg, maar ook voor de grootschalige woningbouw. Echter, ook voor de ‘kleinere’ installateur is deze firma een goede partner. Zo maken zij zonder kosten het systeemontwerp en bestaat de mogelijkheid om snel en eenvoudig te bestellen via de webshop www.espace.nl.

“Ook voor de ‘kleinere’ installateur is Thermagas een goede partner.“

Op de vraag aan Dirk Muller wat zijn beweegredenen zijn om de overstap naar dit bedrijf te maken, is het antwoord duidelijk: “Het is een bedrijf met een no-nonsense mentaliteit en dat past goed bij mij. Mede doordat de bouwactiviteiten in Nederland aantrekken, maken ze een gezonde groei door, dus er liggen veel kansen en uitdagingen. Ik ken deze onderneming uit het verleden, want ik heb al eerder een periode bij Thermagas gewerkt. Het bedrijf heeft de expertise in huis voor grootschalige, duurzame woningbouw- en utiliteitsprojecten en heeft een sterk team met veel kennis in huis van de huidige technieken.”

“Zo kunnen we met onze kennis en ideeën advies geven, meedenken bij het ontwerp, simulatieberekeningen en systeemontwerpen maken. Tevens zorgen wij ervoor, dat de installaties op de juiste manier gemonteerd worden met de juiste kwaliteitsborging. U kunt van Thermagas een gegarandeerde groene kwaliteit verwachten” aldus Dirk Muller.
Bert van Loenen vult aan: “Ik vind Dirk een autoriteit op het gebied van betonkernactivering, vloerverwarming en vloerkoeling, die prima past in onze organisatie. Tevens vind ik Dirk een sympathieke kerel. Ik verheug me er echt op met hem samen dit bedrijf verder uit te bouwen. We zien dat we steeds vaker al in een zeer vroeg stadium bij de projecten worden betrokken en dat is ook noodzakelijk en juichen we dus toe. Onze installaties grijpen in op het bouwconcept.”

“Thermagas wil een kenniscentrum zijn op het gebied van betonkernactivering, vloerverwarming en vloerkoeling, met daarbij een optimale ondersteuning aan onze opdrachtgevers.“

Dirk vervolgt: “Daarom is het ook noodzakelijk, dat we met onze kennis kunnen meedenken bij het ontwerp van het gebouw. Elk gebouw is anders en met maatwerk bereik je samen het meest optimale en duurzame resultaat. Thermagas is ook geen ééndagsvlieg, maar bestaat al meer dan 50 jaar en heeft een goede reputatie in de markt die we bedienen en dat spreekt me aan” vertelt Dirk. “Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, met onze vele keuzemogelijkheden aan systemen zorgen wij voor een comfortabel en energiezuinig woon- en werkklimaat. Het bedijf wil een kenniscentrum zijn op het gebied van betonkernactivering, vloerverwarming en vloerkoeling, met daarbij een optimale ondersteuning aan onze opdrachtgevers, startend bij het ontwerp tot en met de oplevering. Samen met onze partners ontwikkelen we concepten die bij gezamenlijke toepassing een optimaal rendement geven. Daarbij dient de afstemming op elkaar zorgvuldig te gebeuren om tot een optimale energie- en kostenbesparing te komen met zo min mogelijk belasting van het milieu.”

Reageren

Vul de gegevens in en uw naam en reactie zullen op de website worden getoond. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement