Directiewijziging bij Inventum Technologies

Geplaatst op 27 januari 2020 door Redactie

De directie van Inventum Technologies is per 1 december 2019 gewijzigd. Richard Verbree draagt de dagelijkse bedrijfsvoering over aan Dirk de Leijer.

Nieuwe CEO

Dirk de Leijer is vanaf 1 december 2019 de nieuwe CEO van Inventum. Voorheen was Dirk werkzaam bij Vodafone als directeur commercial operations. Daarvoor als Vice President customer services bij Ziggo/UPC.

“Wat mij meteen op valt bij Inventum dat er veel gepassioneerde mensen werken met een hoop liefde voor het bedrijf. Ik heb dan ook erg veel zin om aan de slag te gaan en Inventum verder te laten groeien.”, aldus Dirk de Leijer.

Duurzaam energieconcept

Richard Verbree gaat in zijn nieuwe rol als CEO Sustainable Energy zich gaan focussen op een uniek duurzaam energie concept om de gewenste groei te ondersteunen. Dit ligt in lijn met de verwezenlijking van zijn ambitie waarin hij Inventum verder vorm kan geven voor de toekomst.

Veilig en vertrouwd. Inventum

Inventum heeft de ambitie om het energieverbruik in woningen te reduceren. Dat doen we door verder te kijken dan vandaag en verder te kijken dan onze eigen producten en ambities. Zo komen we altijd met een oplossing die past in het totale vraagstuk. Vandaag en morgen. Inventum is een oer-Hollands bedrijf. De producten worden ontwikkeld en geproduceerd in de fabriek in Houten. Inventum biedt een breed assortiment boilers en ventilatiewarmtepompen.

Reageren

Vul de gegevens in en uw naam en reactie zullen op de website worden getoond. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement