Digitale showroom nu breed beschikbaar

Geplaatst op 09 november 2020 door Redactie

Het exploiteren van een fysieke sanitaire showroom is een grote uitdaging. De kosten voor het pand, de opstellingen en bemensing zijn hoog en ten tijde van corona willen veel kopers van nieuwbouwprojecten liever geen fysieke showroom bezoeken. Uw Huis, Uw Wensen heeft daarvoor dé oplossing: een ingenieuze, hypermoderne digitale showroom. Het systeem van Uw Huis, Uw Wensen bestaat al langer, maar nieuw is dat installatiebedrijven nu ook in kunnen stappen zónder een vast lidmaatschap aan te gaan.

Voor wie Uw Huis, Uw Wensen – oftewel UHUW – niet kent een korte uitleg. Verschillende installatiebedrijven hebben zich verenigd in Uw Huis, Uw Wensen. UHUW richt voor installatiebedrijven een eigen digitale showroom in, voor ieder nieuwbouwproject. Daarmee ontzorgt UHUW bouwbedrijven, installateurs én kopers. Kopers vinden volop inspiratie in de showroom. Zij kunnen daar rekenen op een transparant en bijzonder gebruiksvriendelijk proces voor het keuzetraject van hun sanitaire ruimtes. Zo is elke nieuwbouwwoning helemaal naar wens ingericht bij oplevering.

Digitale showroom breed beschikbaar

Elke installateur kan nu de voordelen ervaren en een eigen digitale showroom inrichten voor hun nieuwbouwproject. Uw Huis, Uw Wensen heeft namelijk een bijzonder instapaanbod. Elke installateur mag met de vernieuwde showroom kennismaken zonder instapkosten. Ook voor projecten van kleinere omvang gaat UHUW graag aan de slag.

Nóg meer gebruiksgemak

Het systeem achter de digitale showroom is bedacht door en voor installateurs, gebaseerd op ruim 5 jaar ervaring met meer dan 10.000 kopers in de digitale showroom. Het systeem is volledig op de voorbereiding van de installatiewerkzaamheden ingericht via een efficiënt proces, terwijl kopers in alle vrijheid – maar binnen de technische mogelijkheden – hun badkamer en toiletruimte zelf samenstellen. Met de vernieuwde digitale showroom krijgen installateurs alle vrijheid om projecten in te richten, kopers 24/7 in de showroom te ontvangen en opdrachten sneller af te ronden. Daarbij is aan elk technisch detail gedacht. Elk project is zo ingericht dat de informatie, van offerte tot en met bestellijsten en afrekenlijsten, digitaal uit het systeem rolt.

Kopers ervaren met de digitale showroom veel gebruiksgemak. Met slimme filters en een handige koperskeuzehulp kunnen zij op elk gewenst moment hun droombadkamer samenstellen, met een transparant overzicht van bijbehorende kosten – inclusief montage. En uiteraard kan de koper alleen keuzes maken die technisch realiseerbaar zijn. De koper ontvangt altijd een 3D tekening van de gekozen badkamer.

Digitaal systeem met persoonlijke benadering

In de digitale showroom wordt elke koper persoonlijk begeleid. Kopers kunnen desgewenst hun eigen indeling insturen. Vragen worden telefonisch of per e-mail gesteld en beantwoord. En voor kopers die echt meer begeleiding nodig hebben kan een afspraak worden gemaakt met de medewerkers van UHUW.

Reageren

Vul de gegevens in en uw naam en reactie zullen op de website worden getoond. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement