Design wc-bedieningsplaat in mat zwart

Geplaatst op 04 juli 2016 door Redactie

TECE heeft de serie vlakke wc-bedieningsplaten TECEsquare II, uitgebreid met een model in het mat zwart. Hiermee wordt tegemoet gekomen aan de vraag naar design voor de wand. Want naast de minimalistische vormgeving is de vlakke inbouw van slechts 3 mm, een wens van velen. Het nieuwe zwarte model is al leverbaar.

De wc-bedieningsplaat TECEsquare II heeft een plat oppervlak met een strakke vormgeving. Daardoor oogt deze licht en elegant. De bedieningsplaat steekt slechts 3 mm uit de wand, daardoor lijkt het alsof deze vlak is ingebouwd. Qua uitvoering zijn nu vier modellen leverbaar: van geborsteld roestvast staal (met anti-vingerprint), glanzend chroom en gecoat in het glanzend wit en mat zwart.

De wc-bedieningsplaat past direct op elk type inbouwreservoir van TECE, een inbouwraam is geïntegreerd. De bediening kan zowel aan de voor- of bovenzijde (planchet) plaats vinden. Voor het spoelen is de bedieningsplaat voorzien van twee geveerde bedieningstoetsen. De kleine toets voor 3 liter, de grote toets voor de volspoeling van 4,5/6/7,5 of 9 liter. Het spoelvolume van de volspoeling kan eenvoudig op de spoelklok worden ingesteld. Dankzij deze waterbesparende duospoeltechniek kan meer dan 50 % op water worden bespaard.

Voor meer frisheid en hygiëne kan de bedieningsplaat optioneel worden voorzien van een inworpschacht voor reinigingstabletten. Via de inworpschacht valt het reinigingstablet in het spoelreservoir. Door het gebruik van het reinigingstablet krijgt het spoelwater bovendien een aantrekkelijke lichtblauwe kleur.