DEOS TEO: energieverbruik met maximaal 40 % reduceren

Geplaatst op 06 juli 2022 door Redactie

De verwarmingskostenoptimalisatie in functionele gebouwen zoals scholen, kantoren of hotels biedt een enorm besparingspotentieel, want meer dan 65 procent van de gebouwenexploitatiekosten ontstaan door het verwarmen en koelen. Daarom zijn intelligente gemotoriseerde actuators voor radiatoren onontbeerlijk.

Met onze draadloos in het netwerk opgenomen verwarmingsthermostaat DEOS TEO (thermostaat voor energetische optimalisatie) hoort het lastige open- en dichtdraaien van radiatorkranen tot het verleden! Vervang uw oude verwarmingsthermostaten door onze gepatenteerde LoRaWAN draadloze thermostaat en geniet van een optimaal aangenaam klimaat. Het beste daarvan: tegelijk reduceert u uw energiekosten met maximaal 40 procent. Juist bij stijgende verwarmingskosten is dat belangrijker dan ooit.

Klokprogamma's maximaliseren uw efficiëntie

Met aanpasbare klokprogramma's zoals de werktijd- en vakantiekalender, de temperatuurverlaging in de nacht of de efficiënte opwarm- en afkoelprogramma's wordt de temperatuur voor vooraf bepaalde ruimtes, etages of complete gebouwen centraal en automatisch geregeld. In ons IoT-platform - de pro.Building Suite - worden verbruik, stooklijnen en het energiebesparingseffect overzichtelijk weergegeven. Deze kunnen live op het dashboard getoond of in de vorm van rapporten geëxporteerd worden.

Maak uw gebouw tot een energiebesparingsmonster en koppel DEOS TEO met ander LoRaWAN draadloze sensoren zoals aanwezigheidsmelders, deur- en raamcontacten of multisensoren voor de registratie van de ruimtetemperatuur: als kantoren langere tijd niet gebruikt of ramen niet gesloten zijn, wordt de verwarmingscapaciteit automatisch gereduceerd. Zo ontsluit u andere energiebesparingspotentiëlen en maximaliseert uw energie-efficiëntie.