DEOS OPEN GATE: fabrikantneutraal alarmmanagement voor HVAC-installaties

Geplaatst op 04 mei 2021 door Redactie

De DEOS berichtengateway OPEN GATE maakt een fabrikantneutraal en uniform alarmmanagement mogelijk voor alle HVAC-/TGA-installaties - ongeacht of het daarbij gaat om installaties van DEOS of derden. De berichtengateway verzamelt meldingen van alle in het netwerk geïntegreerde HVAC-/TGA-componenten en -systemen en harmoniseert deze op een uniform bedieningsplatform. Hiervoor gebruikt de gateway het standaardprotocol BACnet - andere protocollen op aanvraag. Hij kan op elk moment zonder extra programmeerinspanning in bestaande HVAC-installaties worden ingebouwd en heeft geen invloed op de bestaande regeling van het HVAC-systeem.

Via het meldingenbeheer op het DEOS eigen IoT-platform worden de meldingen als push-berichten doorgestuurd naar de DEOS AlarmApp of de desktop-client. Ook vreemde CAFM-systemen kunnen worden aangesloten op het IoT-platform en als totaalsysteem gebruikt. Door dit universeel inzetbare alarmmanagement en de snelle reactietijden via app in het geval van een storing reduceert u uw kosten in het technische facilitymanagement: coördineer uw serviceteams effectiever, bespaar op personeel en vermijd onnodige verplaatsingen. Extra functies zoals routeplanning, chat met collega's, geschiedenisoverzicht alsmede escalatie- en bevestigingsniveaus vergemakkelijken de bewerking.

Uw voordelen in een oogopslag:

Fabrikantneutraal - door de communicatiestandaard BACnet kan het OPEN GATE in veel HVAC-installaties worden ingezet
Flexibele inzet - Achteraf te integreren in bestaande HVAC-installaties, ook met producten van externe fabrikanten
Eenvoudige coördinatie - met de AlarmApp krijgt u een innovatief alarmmanagement en harmoniseert installatiemeldingen op een bedieningsplatform