DEOS gebouwenkoppeling: verbinding op afstand vereenvoudigt uw HVAC-service

Geplaatst op 31 maart 2021 door Redactie

Dankzij de meer dan 50-jarige branche-ervaring en de directe praktische relevantie heeft DEOS AG een individueel aanpasbare oplossing voor veilige verbinding op afstand ontwikkeld, die rekening houdt met de behoeften en eisen van gebouwenautomatisering. Naast de hoogste IT-veiligheidsstandaards en bedienervriendelijke admin- en gebruikersportals maakt de oplossing vooral indruk door zijn flexibiliteit. Deze oplossing is zowel in grote projecten alsook in kleine projecten economisch.

Met de beide gratis portals hebt u uw HVAC-installaties altijd in een oogopslag en kunt deze intuïtief bedienen. In het zogenaamde admin portal worden de gebruikers en de daarbij behorende toegangsrechten overzichtelijk beheerd. Het gebruikersportal maakt de gebruikers een intuïtieve bediening van alle installaties mogelijk, die voor de betreffende gebruiker in het admin portal zijn vrijgegeven. Door de webbased bediening via een standaardbrowser hebt u geen extra software-installatie nodig en kunt uw HVAC-installaties 24/7 vanaf iedere plaats ter wereld mobiel en veilig bedienen - en dat allemaal zonder IT-specialisten en IT-kennis.

Zowel FM-dienstverleners als gebouwenexploitanten gebruiken de mogelijkheid van de verbinding op afstand om de efficiëntie te verhogen en als kostenbesparingen: reiskosten worden geminimaliseerd, uitvaltijden gereduceerd en uiteindelijk de klanttevredenheid gemaximaliseerd. In combinatie met het innovatieve DEOS alarmmanagement, dat stoormeldingen zo snel mogelijk doorgeeft, kan het bedrijfsrisico verder worden geminimaliseerd en door snelle reactietijden de levensduur van de installatie worden verhoogd. 
Ervaar de voordelen!