DEOS AG: oplossingshighlights 2021 voor gebouwen, die inspireren

Geplaatst op 03 maart 2021 door Redactie

Onder de campagnetitel "Building Connectivity '21" toont DEOS AG de in dit jaar nieuwe product- en oplossingshighlights rondom de intelligente gebouwenautomatisering en richt zich meer op de eenvoudige TGA-systeemintegratie en de connectiviteit in het gebouw.

Passend bij de start van ISH digital 2021 van 22 tot 26 maart 2021 publiceert DEOS AG nieuwe producten, oplossingen, services en unieke verkoopargumenten. Daarbij worden moderne IoT-/cloud-oplossingen gecombineerd met gevestigde MSR-techniek, om voor systeemintegratoren een nog duidelijkere tijdsbesparing te bereiken. Een andere highlight: de presentatie van de nieuwe DEOD DDS-controller - waarschijnlijk momenteel de krachtigste DDC-hardware op de markt waarmee DEOS-partners hun workflow in gebouwenprojecten nog efficiënter en veiliger kunnen vormgeven.

Geïnteresseerden kunnen zich bij de gratis DEAO-webinars en op de ISH digital beurssite laten informeren. Daar krijgt u uitgebreide informatie en de mogelijkheid direct contact op te nemen met de DEOS-experts.