Deel uw mening over warmtepomp kennisproducten

Geplaatst op 17 augustus 2022 door Redactie

Warmtepompen, en op dit moment misschien nog het meest de hybride variant, zijn een hot item. We willen natuurlijk dat de kennis die wij over dit onderwerp delen, optimaal aansluit bij de wensen in de markt. Daarom doet ISSO een onderzoek naar de kennis in ISSO-kleintje Hybride warmtepompen in woningen, die een jaar geleden uitkwam, en de wat oudere ISSO-publicatie 98 Lucht-waterwarmtepompen in woningen.

ISSO-kleintje Hybride warmtepompen in woningen heeft ISSO in augustus 2021 uitgebracht. Een jaar na dato zijn ze benieuwd naar je mening over deze kennis. Welke waarde vind je dat dit Kleintje heeft voor de sector? Mis je bepaalde thema’s rondom hybride warmtepompen? Of vind je misschien dat de kennis over hybride warmtepompen behalve in een Kleintje óók als apart hoofdstuk in ISSO-publicatie 98 moet verschijnen?

ISSO-publicatie 98

ISSO-publicatie 98 lucht-water warmtepompen is een van onze andere warmtepomp kennisproducten. Deze kennis in publicatie 98 is voor het laatst geüpdatet in 2013, dus een herziening staat op de planning. Lees hier meer over dit project. In deze gecombineerde enquête, naar Kleintje Hybride warmtepompen en Publicatie 98, vraagt ISSO je dan ook om te laten weten welke ontwikkeling rond lucht-waterwarmtepompen je graag wilt terugzien. Toepassing bij renovatie, berekeningen en checklists, of iets anders?

Vul hier de enquete in.

PS: eerder deed ISSO een onderzoek naar de wensen rond de actualisatie van ISSO-Publicatie 72 ‘Ontwerpen van individuele en kleine elektrische warmtepompsystemen voor woningen’. De resultaten van dat onderzoek lees je hier.


Reacties

Giel Klaver

30 augustus 2022 om 12.06 uur

Ja hij is gemonteerd . Mijn Midea aangesloten op een Brink Hete lucht kachel . Van de intentie Mindergas gebruik , is het nul op de meter geworden . Als Energie coach ben je wel wat gewend , en positief . Tevreden in ieder geval .

Reageren

Vul de gegevens in en uw naam en reactie zullen op de website worden getoond. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement