De winter is begonnen, zijn uw klanten voorbereid?

Geplaatst op 11 december 2023 door Redactie

Kleine onderhouds-interventies en upgrades van het systeem kunnen een groot verschil maken voor het comfort van uw klanten, hun energierekening en de duurzaamheid van het systeem.

Een check-up van het verwarmingssysteem zorgt ervoor dat deze optimaal werkt. Het voorkomt ongeplande servicebezoeken voor u en het optimaliseert de energie-efficiëntie en het comfort voor uw klanten.

Met stijgende energieprijzen kunnen zelfs kleine veranderingen in het verwarmingssysteem bijdragen tot het verlagen van de energiekosten. Bij IMI begeleiden ze u graag door de aanpassingen die u kunt doen, waarmee uw klanten energie kunnen besparen. Download hier het gratis eBook over energie-efficiëntie in residentiële gebouwen.

Met het stookgedrag heeft men direct veel besparingspotentieel in handen, zonder grote investeringen. Maar ook technologische verbeteringen hebben een blijvend effect op de efficiëntie van verwarming en verminderen het gasverbruik.

Als het gaat om het upgraden van het verwarmingssysteem, zijn warmtepompen vaak het gesprek van de dag, en met goede reden. Dankzij hun hoge energie-efficiëntie en CO2-vrije werking zijn ze een eerste keus geworden voor huiseigenaren die willen besparen op energiekosten.
Warmtepompen spelen een essentiële rol, maar andere systeemcomponenten zijn ook belangrijk voor optimale prestaties en duurzaamheid. Door te begrijpen hoe deze elementen op elkaar inwerken, kunt u een superieure energie-efficiëntie en betrouwbaarheid op lange termijn bereiken. Laten we eens kijken naar de belangrijkste factoren die de prestaties van het verwarmingssysteem aanzienlijk kunnen verbeteren. Lees verder op de website van IMI.

Mis geen enkele essentiële stap, bezorg uw klanten een uiterst doelmatig en energie efficiënt verwarmingssysteem.

Meer informatie? Download hieronder de flyer.