De volgende generatie warmtepompen: de Vitocal 250-A en 250-S

Geplaatst op 27 oktober 2023 door Redactie

Betrouwbaar, compact en milieuvriendelijker dan ooit: dankzij de innoverende technologie van de Viessmann-warmtepompen kan de omgevingswarmte voortaan efficiënter worden gebruikt voor zowel verwarming als koeling.

Met een maximale aanvoertemperatuur van 70 °C is deze Vitocal-serie in monobloc-uitvoering ook geschikt voor renovatie en modernisatie van woningen, want hiermee kunnen de reeds aanwezige radiatoren in de woning worden behouden. Vloerverwarming is door deze nieuwe techniek niet vereist.

De Vitocal in split-uitvoering is dan weer de perfecte keuze voor nieuwe of recente woningen, dankzij het hoge rendement, de gebruiksvriendelijkheid,en het tijdloze design.

Dankzij het nieuwe hydraulische ontwerp wordt rekening gehouden met de verschillende installatie-eisen. Deze eisen zijn allemaal meegenomen in de nieuwe Vitocal-generatie en zorgen voor maximaal installatie-gemak. Het buffervat, de open-verdeler en debietregeling zijn allemaal geïntegreerd in deze warmtepomp. Deze uitvoering komt ook beschikbaar als hybride.

Maak kennis met de Vitocal 250-A en 250-S en ontdek de toekomst van de warmtepompen: www.viessmann.nl