De Tzerra Aca: cv- ketel van de toekomst

Geplaatst op 05 december 2018 door Redactie

Remeha introduceert de Tzerra Ace. Deze krachtige, compacte cv-ketel is nu nog slimmer, veiliger en eenvoudig in gebruik en biedt meer nog meer comfort. Deze cv-ketel is naast zuinig ook compleet Hybrid Ready. Hij is daardoor niet alleen voorbereid op de mogelijkheden van de digitale wereld, maar ook op de koppeling met duurzame technieken zoals een zonneboiler en warmtepomp. De cv-ketel past daardoor in een samenleving die steeds minder aardgas gebruikt.

De Tzerra Ace is een upgrade van de Tzerra. Remeha heeft op basis van feedback uit de markt extra handigheden toegevoegd. Zoals een bedieningspaneel met overzichtelijke LCD display, een slimme eTwist regelaar, beheer op afstand met Remeha Connect en optie voor automatische (bij)vulinrichting. Via het online platform kunnen vakman en eindgebruiker de cv-ketels op afstand bedienen, uitlezen en bewaken.

Met de Tzerra Aca biedt Remeha een duurzame hybride oplossing in het energiegebruik. Voor elk type woning is er een systeem dat een maximale energiebesparing en maximale reductie van aardgas realiseert. Duurzame apparaten als de warmtepomp of zonlichtsysteem zijn al regeltechnisch op de Tzerra Aca afgestemd en getest. Een naadloze samenwerking is dus gegarandeerd.
Ook is er een slimme uitbreidingsoptie die zorgt voor het automatisch (bij)vullen van de cv-ketel; een unicum voor wandketels in Nederland. De eSmart Inside zorgt ervoor dat de ketel bijgevuld wordt indien dat nodig is. De gebruiker ontvangt een bericht wanneer dit is gebeurd.