De T6 slimme thermostaat past altijd en overal

Geplaatst op 31 augustus 2022 door Redactie

De T6R van Resideo is een slimme draadloze, programmeerbare thermostaat die je als vakman op vrijwel elke plek kunt plaatsen om een optimale temperatuurregeling te creëren. Met deze thermostaat bedient Resideo, dankzij moderne technieken en innovaties, een breed publiek. Zo is de slimme Honeywell Home T6R thermostaat dankzij de combinatie met app en spraakbediening ook voor slechtzienden een perfecte oplossing.

Eenmaal gekoppeld aan de wifi bedient de gebruiker de thermostaat op afstand door middel van de Honeywell Home app waarmee de bewoner de temperatuur in huis, waar en wanneer dan ook, kan aanpassen aan zijn of haar wensen.

Spraakfunctie en -bediening

De T6 is compatibel met Google Home en Amazon Alexa en maakt het voor de gebruiker nog makkelijker om de thermostaat in te stellen en te bedienen. Een gesproken commando is dan al voldoende om een specifieke taak of instelling uit te voeren. Met de spraakfunctie geeft met opdrachten; zo kan iemand de ingestelde temperatuur van de thermostaat eenvoudig instellen met de gesproken opdracht “Hey Google, stel de temperatuur in op 21 graden”.

Slimme schema’s

Niet hoeven nadenken over het verwarmen van je huis is het ultieme comfort. De T6R thermostaat biedt de mogelijkheid om diverse schema’s in te voeren. Stel als gebruiker jouw perfecte temperatuur in; per uur, dag, week of weekdeel. Door de laatste updates is het bedienen van de thermostaat via de app nog gemakkelijker en toegankelijker. Een andere slimme functie is geofencing waarmee energieverspilling nog makkelijker tegen te gaan is. Na het instellen houdt de Honeywell Home App bij wanneer de bewoner zich buiten de ingestelde afstand bevindt. Eenmaal buiten deze digitale kaders verlaagt de thermostaat automatisch de temperatuur in huis. Wordt de telefoon weer binnen de afstand gesignaleerd, dan geeft de thermostaat een seintje aan de installatie zodat de bewoner een lekkere warme woning binnenstapt.

Hoe het leefritme van de gebruiker er dus ook uitziet, met de T6R thermostaat en slimme app maakt Resideo het dagelijks leven comfortabel en behaaglijk.