Radson warmtepompen

Geplaatst op 13 augustus 2018 door Redactie

De slimme kracht van onze (vloer)verwarming staat buiten

Lage temperatuur radiatoren met een maximale warmteafgifte, vloerverwarming, elektrische radiatoren… Het verwarmingsaanbod van Radson focust op volledigheid, efficiëntie en duurzaamheid, en heeft steeds het warmtecomfort van de eindklant als hoogste prioriteit. Om volledige 'warmtegarantie' te kunnen bieden, voegt Radson nu een uiterst ecologische energiebron toe aan haar gamma : de lucht/water warmtepomp.

Warmtegarantie van bron tot verspreiding

Door het aanbieden van warmtepompen kan Radson de installateur nu nog completer ondersteunen en ontzorgen. De installateur kreeg van het vloerverwarmingsteam al een full service bij de berekening van de warmteverliezen en het uittekenen van legplannen. Nu Radson de warmtepomp óók aanbiedt, nemen ze deze mee in de berekening van het totale project. Zo is niet alleen de warmtebehoefte correct berekend, maar is ook de warmtepomp hierop perfect afgestemd, en niet over- of ondergedimensioneerd. Dit laatste is namelijk essentieel voor de goede werking ervan. Bovendien coördineert Radson ook de installatie en activering van het verwarmingssysteem.

Van energiebron tot warmteverspreiding, Radson zorgt dat de eindklant het altijd aangenaam warm heeft…zonder schuldgevoel.