Sigma50 bedieningsplaat van Geberit verder verfijnd

Geplaatst op 18 september 2019 door Redactie

Geometrische helderheid gecombineerd met esthetische rondingen: de populaire Geberit bedieningsplaat Sigma50 is met zijn verder verfijnde ontwerp een elegante toevoeging aan de badkamer of toiletruimte. Het vereenvoudigde ontwerp en de hoogwaardige materialen passen perfect in een moderne badkamer.

Geberit Sigma50 - De slanke bedieningsknoppen, die zijn verhoogd en gebogen, geven de Sigma50 een elegante en hoogwaardige uitstraling.

De twee ergonomische knoppen, voor het activeren van de 2-toets spoeling, blijven karakteristieke kenmerken van de bedieningsplaat Sigma50. Kleine aanpassingen aan de maatvoering van deze verhoogde, gebogen toetsen leiden tot lichtreflecties, die de Sigma50 een nog subtieler uiterlijk geven.

De bedieningsplaat is frameloos en verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen, als glas, kunststof, metaal en leisteen. De Sigma50 kan optioneel worden uitgerust met de Geberit DuoFresh Module voor het verwijderen van geuren. Andere functies waaruit gekozen kan worden zijn een nachtelijk oriëntatielichtje en een ingebouwde toiletstickhouder voor fris water bij elke spoeling.