De rol van de e-installateur in de informatiesamenleving

Geplaatst op 18 mei 2016 door Redactie

Het KIEN Innovatiecongres 2016 vindt dit jaar plaats op donderdag 9 juni en staat in het teken van de rol van de e-installateur in de informatiesamenleving.

Het KIEN Innovatiecongres 2016 vindt dit jaar plaats op donderdag 9 juni in De Fabrique te Utrecht en staat in het teken van de rol van de e-installateur in de informatiesamenleving.
Tijdens deze dag kunt u kennismaken met de laatste ontwikkelingen in de (informatie)technologie en ontdekt u de implicaties daarvan voor u als e-installateur.
Middels break-out sessies krijgen de e-installateurs nieuwe inzichten aangedragen die direct in de praktijk kunnen worden toegepast. Tevens is de gehele dag een informatiemarkt te bezoeken, waar diverse partijen de e-installateur informeren over hun producten en diensten

Hoe uw rol verandert
De invloed van ICT op de branche neemt komende jaren verder toe, daarom is het essentieel tijdig kennis te nemen van de laatste technologische ontwikkelingen. Kom tijdens het congres meer te weten over hoe uw rol verandert, maar leer vooral ook de kansen te zien zodat u uw klanten proactief kunt gaan adviseren. Laat u uitdagen door Martijn Aslander, die zich als geen ander constant buiten gebaande paden beweegt en u met prikkelende vragen over actuele ontwikkelingen inzicht geeft in de gevolgen van de komst van het informatietijdperk.

Commercieel haalbare processen
Net zoals voorgaande jaren zet KIEN in op valorisatie: het omzetten van kennis naar commercieel haalbare processen en/of diensten. Alle presentaties zijn erop gericht u nieuwe inzichten te geven die u direct in de praktijk kunt brengen. Breid uw netwerk uit op de informatiemarkt, waar u uitgebreid kunt spreken met wetenschappers, technologie-experts, fabrikanten en andere installateurs. Daarnaast kunt u zich laten informeren door diverse partijen over hun producten en diensten. Zie hier welke organisaties zich presenteren.

Programma
10.00-10.30 Ontvangst
10.35-10.45 Spectaculaire opening
10.45-11.30 Keynote speaker Martijn Aslander
11.30-12.30 Break-out sessies (break-out sessie Fotonica is van 12.00-13.00 uur)
12.30-13.30 Lunch
13.30-14.30 Break-out sessies
14.40-15.30 Interview met KIEN directeur Adrie van Duijne en KIEN voorzitter Sven Asijee
15.30-17.00 Gelegenheid tot netwerken onder het genot van een hapje en een drankje

De informatiemarkt is de gehele dag te bezoeken.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

Reageren

Vul de gegevens in en uw naam en reactie zullen op de website worden getoond. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement