De (r)evolutie op het gebied van drukverhogers: DAB ESYBOX MAX

Geplaatst op 14 januari 2022 door Redactie

DAB Pumps komt met een (r)evolutie op het gebied van drukverhogers. Want DAB Pumps kan als enige fabrikant op afstand en 24/7 de temperatuur en doorstroming van het drinkwater meten ten behoeve van legionellapreventie. Hoe? Met de technologisch innovatie: de Cloudservice DConnect. Met DConnect komen installaties letterlijk binnen handbereik!

Met DConnect kan men elke installatie op afstand monitoren, gegevens uitlezen en besturen. Bovendien kunnen de meeste storingen direct op afstand worden opgelost. Zo hoeft men niet langs voor iedere storing en lost men 90% op afstand op.
In vergelijking tot conventionele pompen verbruiken de drukverhogers ESYBOX MAX 20% minder energie. Dit verlaagt de CO2-uitstoot en helpt bij het realiseren van de klimaatdoelen. Ook de mindere inzet van monteurs, doordat 90% van de storingen eenvoudig op afstand zijn op te lossen, resulteert in veel minder gereden kilometers. Ook dit is beter voor het milieu, bespaart kosten en vermijdt files.

Voor gebouwbeheerders en facility managers bieden de drukverhogers ESYBOX MAX het unieke voordeel van een continue monitoring in het kader van legionellapreventie en energiegebruik.
Doordat alle techniek volledig is geïntegreerd is de ESYBOX MAX net als de andere drukverhogers van de DAB ESYLINE compact, eenvoudig te installeren en zeer stil, max. 63 dB(A). De meerpomps-drukverhogers hebben capaciteiten tot 17,4 m3/h per pomp en opvoerhoogten tot 113 m. Ze zijn inzetbaar in de industrie, landbouw en utiliteitsbouw, zoals bij kantoorgebouwen, appartementen, ziekenhuizen en hotels.