De nieuwste producten en innovaties op Duurzaam Verwarmd

Geplaatst op 12 augustus 2021 door Redactie

De energietransitie is niet te stoppen en de HVAC-sector zet koers op duurzaamheid. Warmtepompen zijn de norm in nieuwbouw, consumenten maken de overstap naar elektra en Nederlands maakt zich steeds verder los van het gas. Voor professionals zoals installateurs, architecten en projectontwikkelaars is het zaak zich zo goed mogelijk in te lichten over de laatste ontwikkelingen en innovaties in het werkveld.

Up to date kennis

Tijdens de vakbeurs Duurzaam Verwarmd worden alle aspecten van de duurzame HVAC-techniek belicht. Gedurende drie dagen staan meer dan 120 vooraanstaande HVAC-bedrijven klaar om u hun nieuwste producten te demonsteren. Ontdek de nieuwste innovaties in de Innovation Boulevard. Verbreed uw kennis tijdens één van de ruim 60 seminars, verzorgd door prominente experts uit de industrie.

Twee beurzen in één dag

Duurzame verwarming en zonne-energie gaan vaak hand in hand. Benieuwd naar de ontwikkelingen op het gebied van zonne-energie? Bezoekers van Duurzaam Verwarmd kunnen gratis een bezoek brengen aan Solar Solutions International, de vakbeurs voor de solar-sector, die gelijktijdig plaatsvindt in EXPO Haarlemmermeer.

Gratis ticket

Bezoek Duurzaam Verwarmd op 28 t/m 30 september in Expo Haarlemmermeer geheel kosteloos. Vermeld bij uw inschrijving op www.duurzaamverwarmd.nl van de invitatiecode ‘INSTALLTOTAAL’ en ontvang een gratis ticket (normale prijs €75,-).