De nieuwste innovatie op het gebied van vloerverwarming

Geplaatst op 29 november 2018 door Redactie

Verwarmen of koelen? Waarom eigenlijk niet allebei? De NEXT is de nieuwste verdeelunit van ROBOT, geschikt voor CV-ketel en warmtepomp!

Verwarmen én koelen

Met de nieuwste compacte composiet verdeelunit van ROBOT bent u klaar voor de toekomst! De NEXT verdeelunit is geschikt voor aansluiting op zowel hoge als lage temperatuur verwarmingsbronnen, dus CV-ketels én warmtepompen. Met de Next kunt u zowel verwarmen als koelen!

Innovatief proces

De NEXT verdeelunit is gemaakt van hoogwaardig met glasvezel versterkte kunststof. Dit materiaal wordt ook in de luchtvaart- en ketelindustrie gebruikt, waar producten veel onder druk staan. De NEXT is verder standaard voorzien van een inregelventiel die het mogelijk maakt de vloer-retourwaterstroom in te regelen.

Vertrouwde ROBOT kwaliteit

De NEXT is de eerste compacte composiet verdeelunit uit één geheel: dus geen losse deelblokjes.
De verdeelunit is van Nederlands fabricaat en gemakkelijk te installeren. Net als alle andere Robot verdeelunits wordt elke Next individueel na assemblage afgeperst. De technische details van de NEXT kunt u downloaden via www.robotclimate.com/next.

NEXT Win Actie

Maak kans op één van de tien automatische robot stofzuigers die wij tijdens de introductie van de Next weggeven! Deelname geschied door aanmelding op www.robotclimate.com/next samen met de unieke actiecode die bij elke NEXT verdeelunit wordt geleverd. Lees hier ook meer over de actievoorwaarden.