De Nederlandse Verwarmingsindustrie krijgt nieuwe branchemanager

Geplaatst op 16 november 2020 door Redactie

Met ingang van 1 januari 2021 zal Anne Jaap Deinum aantreden als branchemanager van de Nederlandse Verwarmingsindustrie. Hij volgt daarmee Coen van de Sande op, die nog tot het einde van het jaar de kar zal trekken. Deinum is een nieuw gezicht in de branche maar binnen FME vertrouwd met verenigingsmanagement én met fabrikanten van metaalverwerkende bedrijven. Henk Sijbring, voorzitter van de Nederlandse Verwarmingsindustrie, is content met de opvolging. “Ik heb er alle vertrouwen in dat Anne Jaap een waardevolle toevoeging gaat zijn en zich snel zal thuis voelen binnen de branche”.

Deinum heeft zin in de nieuwe uitdaging: “De energietransitie is een groot maatschappelijk thema, die zeker ook invloed heeft op de gebouwde omgeving en dus de Nederlandse Verwarmingsindustrie. Er is al heel wat bereikt, zeker op het gebied van lobby, maar nu moeten de handen uit de mouwen om het 3-stappenplan concreet vorm te geven. In de gebouwde omgeving zijn behoorlijke energiereducties te realiseren, zowel op warmte- als tapwaterverbruik”.

Van de Sande, in de afgelopen 3 jaar intensief betrokken bij het vormgeven en realiseren van de Nederlandse Verwarmingsindustrie, start op 1 januari 2021 als directeur van de Nederlandse Vereniging van Koeltechnische Leveranciers (NVKL), waar hij Henry Kruiper opvolgt.

"Onze wegen zullen niet definitief scheiden", aldus Van de Sande, ‘beide brancheorganisaties zijn gevestigd in het FME huis waar we op meerdere dossiers binnen de gebouwde omgeving samenwerken met FME en collega-branches FEDET, Binnenklimaat Nederland, VLR en WCM.

Reageren

Vul uw gegevens in en uw naam en reactie zullen worden getoond.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement