De Mark Airstream plug & play wtw-unit is nu ook Eurovent gecertificeerd

Geplaatst op 08 september 2017 door Redactie

De gehele range Mark AIRSTREAM warmteterugwinunits zijn naast de reeds bestaande RLT certificatie nu ook voorzien van de Eurovent certificatie. Dit Europese energielabel voor luchtbehandelingskasten classificeert een type LBK op verschillende punten zoals koudebrugfactor, constructiesterkte, thermische isolatie, geluidsisolatie, snelheidsklasse en warmteterugwinklasse. Op deze manier is de klant altijd gegarandeerd van een kwalitatief hoogwaardig product.

De Mark AIRSTREAM plug & play warmteterugwinunit heeft een rendement tot 90%. Dit houdt in dat 90% van de afgevoerde energie wordt teruggewonnen. Door dit hoge rendement is in de meeste gevallen geen naverwarming nodig.

De wtw-unit is leverbaar in twee uitvoeringen voor zowel binnen- als buitenopstelling. De AIRSTREAM CFX is standaard voorzien van een gecertificeerde hoog rendement tegenstroomwisselaar met bypass. De AIRSTREAM HWX is standaard voorzien van een corrosie-bestendig warmtewiel met een sterk hygroscopische zeoliet coating.

De Mark AIRSTREAM is beschikbaar in luchtopbrengsten van 600 tot 27500 m³/h. De wtw-unit voldoet uiteraard aan de huidige eisen van de ErP-verordening 1253/2018 voor ventilatie-producten. Door toepassing van de Mark AIRSTREAM kan de eindgebruiker eventueel in aanmerking komen voor de EIA regeling.

Installatie Vakbeurs Hardenberg hal 5 stand 550