De Installateur van de Toekomst - Hét evenement voor de toekomst van E- en W-installatietechniek!

Geplaatst op 21 maart 2019 door Redactie

Hoe bereid jij je voor op jouw vakkundige toekomst? De ontwikkelingen staan namelijk niet stil in de elektro- en installatiebranche. Om al deze veranderingen bij te houden is kennis nodig, vakkennis! Op 14, 15 en 16 mei staat Installatie & Elektro Vakbeurs Gorinchem daarom in het teken van De Installateur van de Toekomst.

Installateurs krijgen steeds vaker de vraag om advies: “Is mijn huis geschikt voor een warmtepomp?” “Hoe zit dat met de subsidie voor zonnepanelen?” “Hoe verduurzaam ik mijn huis?”. Voor het beantwoorden van deze vragen is kennis nodig, maar waar haal je de tijd vandaan in je drukke agenda?

Tijdens De Installateur van de Toekomst worden iedere dag van 13:00 tot 21:00 uur vraagstukken behandeld die jou helpen zo efficiënt en voorbereid mogelijk de werkvloer op te gaan. Kennis- & praktijksessies, deelname van exposanten en het randprogramma worden opgehangen aan drie actuele thema's: Efficiënt werken, Duurzaamheid en Digitalisering. Zo ben je door één bezoek aan de beurs een hoop praktische kennis rijker.

Benieuwd wat je kunt verwachten van De Installateur van de Toekomst? Bezoek onze website!