Teso Color designradiator brengt warmte én kleur!

Geplaatst op 10 februari 2017 door Redactie

Een perfecte combinatie van fraai design en functionaliteit. Zo kon de Teso designradiator al worden omschreven. Nu kan de extra dimensie individualiteit hieraan worden toegevoegd. De kenmerkende verchroomde handdoekstang is namelijk ook leverbaar in vele trendy kleuren. Dit maakt het mogelijk om de radiator volledig aan te passen aan de kleuren van elk interieur. De fraaie en minimalistische uitstraling van de Teso Color komt zo nog meer tot z’n recht en geeft de ruimte extra sfeer.

De designradiator kan zowel horizontaal als verticaal worden gemonteerd en kan tot drie elementen worden opgebouwd. De verscheidenheid van kleuren en het tijdloze design maakt de Teso een zeer flexibel product en is daardoor geschikt voor elke (bad)kamer.

Dante O. Benini & Luca Gonzo

De Teso is ontworpen in Italië door Dante Oscar Benini en Luca Gonzo. Dante Oscar Benini, een leerling van Scarpa en Niemeyer, heeft meegewerkt aan projecten over de hele wereld. In 1997 richtte hij "Dante O. Benini & Partners Architecten" op.

Met kantoren in Milaan en Istanbul heeft het bedrijf verschillende afdelingen op het gebied van architectuur, stedenbouw en design. Samen met Luca Gonzo richt hij zich op projecten, waarbij creativiteit, kwaliteit en duurzaamheid belangrijke speerpunten zijn.