De DEOS-cloud maakt het verschil

Geplaatst op 12 oktober 2020 door Redactie

In de gebouwenautomatisering zijn cloud-oplossingen het belangrijkste thema. DEOS geeft een oriëntatiehulp en toont daarbij de voordelen van de DEOS-cloud.

De modernste IT-oplossingen en technische gebouwenautomatisering groeien steeds meer samen. Voordelen daarbij zijn: investerings- en bedrijfskosten te verlagen, de bedrijfszekerheid van klimaatinstallaties te verzekeren en energiekosten te minimaliseren zonder comfort in te boeten.

Om deze doelen te bereiken heeft DEOS AG flexibel inzetbare producten, oplossingen en diensten voor u ontwikkeld: standplaatskoppelingen, service op afstand of de aan het DEOS-computercentrum uitbestede GBS. Voor deze feitelijke oplossingen heeft DEOS de nodige praktische relevantie tot stand gebracht en deze speciaal afgestemd op de eisen en behoeften van de gebouwautomatisering. In deze praktijkoriëntatie en flexibiliteit met meer dan 50 jaar branche-ervaring ligt het grootste verschil met de marktgenoten.

Voor de operator stellen zij intuïtief bedienbare admin- en gebruikersportalen ter beschikking: gebruikersgerelateerde rechten, 24/7 toegang via HTML5 en voorgeconfigureerde oplossingen. Daarbij stond de IT- en gegevensveiligheid altijd in focus. Onderscheiden met het kwaliteitszegel "Software hosted in Germany" hoort de DEOS-oplossing tot de veiligste systemen in de branche.

• Maximale IT- en gegevensveiligheid – onderscheiden „Software Hosted in Germany“
• Admin- en gebruikersportalen – voor intuïtief zelfbeheer en bediening
• Private cloud in plaats van publieke cloud - Gegevens blijven in Duitsland
• Plug and Play – geen IT-vakkennis vereist
• Made in Germany – meer dan 50 jaar branche-ervaring

Grijp ook uw kans en kom in de cloud.