Daikin Experience tijdens VSK

Geplaatst op 29 april 2022 door Redactie

Daikin Nederland faciliteert voor haar klanten een bezoek aan de installatiebeurs VSK in combinatie met een Ontbijt en Diner Experience in het nieuwe Daikin Experience Center. Vanuit dit multifunctionele gebouw wordt voorzien in de grote behoefte aan kennisoverdracht en praktijktraining. Daarnaast kunnen bezoekers hier de nieuwste Daikin-innovaties op het gebied van koelen, verwarmen en ventilatie komen zien, horen én ervaren.

Bezoekers van de VSK beurs zijn van harte welkom op de Daikin stand (Hal 8, stand 08.C034) en kunnen zich voorafgaand aan de beurs ook aanmelden voor een bezoek aan het nieuwe Daikin Experience Center. Vanuit dit voor Nederland unieke belevingscentrum presenteert Daikin dagelijks haar nieuwste en meest geavanceerde en energiezuinige binnenklimaatoplossingen. Het Daikin Experience Center is centraal gelegen in Breukelen, langs de A2 tussen Utrecht en Amsterdam, en is een plek waar installateurs en eindgebruikers, commercieel en residentieel, een echte 'experience' meemaken: zien, voelen, horen en leren. Ontdek in de stijlkamers hoe de producten thuis, in een hotel, of in een winkel toegepast worden, luister naar het geluid van een buitendeel en ontdek de complete portfolio voor comfort, verduurzaming en gezonde lucht van woningen, kantoren, horeca, winkels en grote gebouwen.

De vraag naar Daikin producten is de laatste jaren enorm toegenomen. Consumenten weten Daikin steeds vaker te vinden en willen de producten zelf komen bekijken en horen. Ook in de commerciële en industriële marktsegmenten is een duidelijke groei waarneembaar. Bijvoorbeeld scholen, zorgcentra en kantoren hebben veel vragen over de mogelijkheden van Daikin klimaat- en ventilatieoplossingen.

''Het Experience Center moet dé plek worden waar iedereen samenkomt. Onze installatiepartners kunnen hier bijvoorbeeld zelf op eigen initiatief met hun eindklanten een rondleiding doen.'', aldus Edwin Hoogerwerf.

Het Experience Center is reeds sinds september 2021 ingericht voor trainingen en er zijn op deze locatie al ruim 1000 monteurs getraind: er is ruimte voor klassikale trainingen, hands-on trainingen en productdemonstraties aan individuele klanten.
Voor meer informatie over de unieke Daikin Experience @VSK, ga naar www.daikin.nl/vsk.