DAB opvoerunit Genix

Geplaatst op 22 mei 2020 door Redactie

Een toilet, douche, wasmachine of wastafel onder het niveau van de riolering? Dan biedt de robuuste fecaliënvermaler GENIX van DAB Pumps uitkomst. Deze compacte pompunit is bestemd voor het afvoeren van afval- en rioolwater bij laag gelegen bad- en toiletruimten, wasbakken in kelders, woonboten en elke locatie waar u geen directe aansluiting hebt tot de riolering. Alle onderdelen die u nodig heeft worden meegeleverd, dus installeren gaat snel en zonder oponthoud. Ook het onderhoud geschiedt schoon en eenvoudig, mede door de perfecte toegang tot alle componenten. Met de twee uitvoeringen bent u alle toepassingen de baas. Uw opdrachtgever profiteert van een zuinig, betrouwbaar en stil bedrijf. En geen vieze geuren dankzij het anti-geursysteem.

Tot zelfs 6 m omhoog

Afvalwater, ontlasting, dat zijn niet altijd de meest leuke klussen. Betrouwbaarheid en continuïteit zijn daarom essentieel, zodat u er weinig tijd aan hoeft te besteden. Voor een probleemloze werking is de GENIX voorzien van een robuuste versnijder. Zodat het afvalwater probleemloos naar de riolering wordt gepompt. Zonder verstoppingen, betrouwbaar en in bedrijf wanneer nodig, dus efficiënt met energie. De pompunits pompen het water tot zelfs 6 m omhoog of horizontaal over een lengte van 90 m.

Alles wat u nodig heeft

Voor een snelle en eenvoudige installatie wordt letterlijk alles meegeleverd. Geïntegreerde terugslagkleppen, adapters, slangklemmen, trilling doppen, bevestigingsmateriaal en een duidelijke handleiding. Kijk gerust naar de instructievideo en overtuig u zelf van al het gemak.

Onderhoud met schone handen

Via het deksel heeft u een eenvoudige toegang tot alle componenten. Dan kunt u met schone handen het onderhoud uitvoeren. Mocht aftappen nodig zijn, dan is een aftapslang bij de levering inbegrepen. Dankzij een externe toegang is het mogelijk om een eventuele blokkade, door de opdrachtgever zelf te laten oplossen.