DAB drukverhoging: uniek en enige in zijn soort

Geplaatst op 31 augustus 2018 door Redactie

In Hardenberg presenteert DAB Pumps 3 pompsystemen die eenvoudig en snel zijn te installeren. Slimme elektronisch geregelde pompsystemen die veel energie besparen. Zoals de compacte drukverhogingsinstallaties e.sybox mini en e.sytwin, en een primeur: de meest zuinige circulatiepompen ooit, met 5 jaar garantie: Evosta.

De e.syline drukverhogingsinstallaties zijn uniek in zijn soort en bieden vele voordelen. Voor de installateur eenvoud, installatiegemak en een korte installatietijd. Alle componenten, waaronder de frequentieregelaar, de regeltechniek en een expansievat zijn geïntegreerd. U sluit de leidingen aan, stelt de unit in m.b.v. het LCD display en de unit is bedrijf gereed.

De e.sybox mini is zo compact dat deze in elke omgeving geïnstalleerd kan worden, zelfs onder een wastafel. Dat kan in alle posities binnenshuis, maar ook buiten met een e.sycap. De speciale watergekoelde motor, de anti-trilling doppen en de geluidsabsorberende mantel zorgen ervoor, dat de unit een zeer laag geluidsniveau heeft (max. 45 dB(A). En de capaciteiten zijn fors: de e.sybox mini kunt u inzetten tot 100 l/min bij 20 m, de maximum opvoerhoogte is 55 m. Dus toepasbaar tot zelfs 4 verdiepingen.

De e.sybox mini is zelfaanzuigend tot 8 m diepte, dus kan ook water uit een bron of regenwaterreservoir aanzuigen. Uw opdrachtgever profiteert van een hoog comfort dankzij de constante waterdruk (setpoint instelbaar van 1 tot 5,5 bar). Koud/warm effecten door drukschommelingen komen niet meer voor. Naast het hoge comfort en het lage geluidsniveau, bespaart de e.sybox mini 50% energie, dus is snel terugverdiend.

Informatie: www.esyboxmini.dabpump.eu

Installatie Vakbeurs Hardenberg Hal 2, stand 209

Reageren

Vul uw gegevens in en uw naam en reactie zullen worden getoond.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement