DAB circulatiepompen Evosta: zuiniger dan ooit, EEI-index ≤ 0,19

Geplaatst op 08 november 2018 door Redactie

DAB Pumps introduceert de revolutionaire serie Evosta. De eerste serie intelligente circulatiepompen met buitengewone prestaties en een zeer laag energiegebruik. Dankzij de nieuwe Smart Energy-concepten en het gebruik van een frequentieregeling, is de EEI-index met ≤ 0,19 lager dan ooit. Daarbij geeft de gratis isolatieschaal voor de Evosta 3 een extra energiebesparing.

Snel en eenvoudig installeren

Intelligent betekent voor de installateur veel installatiegemak. Met slechts één insteltoets kunt u de pomp bedienen. De directe feedback en het goed verlichte display, vergemakkelijkt het instellen. Vervangen is al even eenvoudig, want dankzij de nieuwe voedingsconnector kan deze worden gebruikt met connectoren van derden, zonder alle elektrische aansluitingen opnieuw te bedraden. Om de betrouwbaarheid te vergroten zijn de pompen voorzien van een automatische deblokkering. De handige ontluchtingsschroef zorgt voor eenvoudig onderhoud.

De nieuwe serie Evosta bestaat uit inbouwcirculatiepompen voor cv- en zonnesystemen, airco- en koudwaterinstallaties en drinkwatersystemen. Door de nieuwe innovatieve technologie zijn ze compacter, ergonomisch, betrouwbaar en waterdicht volgens IPX5. De garantie is 5 jaar.