Creëer zelf succesvolle projecten in duurzame warmtevoorziening met Caleffi Academy

Geplaatst op 13 oktober 2016 door Redactie

Tijdens de laatste Caleffi Academy opleiding van dit jaar kun je alles leren over het belang van inregelen in hydraulische concepten, m.n. in warmtesystemen.

Warmtenetten, blokverwarming, stadverwarming, … het zijn nieuwe manieren om duurzame installaties in te richten, vooral in middelgrote tot grote projecten waar de traditionele cv-installatie de huidige doelstelling m.b.t. efficiëntie en comfort niet meer kan vervullen.

De Academy-opleiding op 15, 16 en 17 november 2016 behandelt specifiek de principes van afleversets: de voordelen, de werking, en het toepassen ervan in hydraulische concepten. Verder wordt ook aangetoond hoe deze hydraulische concepten geoptimaliseerd kunnen worden d.m.v. de Caleffi Hydronic Design software.

Er wordt gedetailleerde informatie en oplossingen aangereikt voor elke situatie. Elke deelnemer kan tijdens de opleiding gebruik maken van Caleffi Hydronic Design, een unieke software voor het optimaliseren van hydraulische concepten.
In tegenstelling tot andere berekeningssoftware is het met deze software mogelijk verregaande optimalisaties door te voeren en controles uit te voeren op systeemfouten. De software simuleert zelfs rendementen op lange termijn.

De Caleffi Academy opleidingen zijn volledig gratis. Bovendien kan elke deelnemer na het volgen van de opleiding de software gedurende een maand gratis gebruiken.
Schrijf je snel in! Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Inschrijven voor de opleidingen: care.caleffi.nl/#registration
Alle info over Caleffi Hydronic Design software: http://care.caleffi.nl/#hydronicDesignSoftware