CoxDry® WTW ventilatie dakdoorvoer – hellend dak

Geplaatst op 11 december 2018 door Redactie

Cox Geelen heeft een vlakke dakdoorvoer ontwikkeld om aan te sluiten op WTW-units. Deze is onopvallend tussen de dakpannen te plaatsen.

De CoxDry® WTW dakdoorvoer kan gebruikt worden voor de aanvoer van verse lucht naar, of de afvoer van gebruikte lucht van een WTW installatie. Hij kan onopvallend tussen de dakpannen worden geplaatst en neemt weinig ruimte in beslag.
Een groot voordeel van de vlakke dakdoorvoer is dat hij door zijn geringe hoogte nauwelijks schaduw veroorzaakt. Hierdoor kunnen zonnepanelen hun optimale rendement behouden.
Deze metalen ventilatie dakdoorvoer is standaard voorzien van een geïntegreerd indekstuk en is beschikbaar in Ø 150, 160 en 180 in de kleuren zwart en terracotta. Voor een optimale werking is een dakhelling van minimaal 45 graden te adviseren.

Het CoxDry® WTW assortiment bestaat verder uit een verticale metalen dakdoorvoer die aan de binnenzijde geïsoleerd is met EPS. Deze is in zwart beschikbaar in de diameters 150, 160, 180, 200, 250 en 300 mm. Ook zijn er 2 types CoxDry® WTW muurdoorvoeren leverbaar in zwart.
Voor elke situatie heeft Cox Geelen een oplossing.