Het alternatief voor traditionele koeling

Geplaatst op 15 mei 2020 door Redactie

Cool Space Bio-Coolers zijn het alternatief voor traditionele koeling. Op warme dagen brengt het verkoeling op plaatsen waar geen airconditioning aanwezig is.

Cool Space Adiabatische luchtkoelers zijn duurzaam ontworpen en gemaakt voor gebruik in professionele omgevingen. Optioneel uitgevoerd met elektronische bediening en een infrarood bewegingssensor voor optimaal gebruik. Indien er mensen voor de elektronische sensor aanwezig zijn, zal de Cool Space bio-cooler aan gaan en voor verkoeling zorgen.

Indien er geen beweging is, zal de bio-koeler zichzelf uitschakelen. Een compleet automatische luchtkoeler en direct inzetbaar. Met een slang het waterreservoir vullen, aansluiten op een stopcontact, inschakelen en koeling is een feit. Zo eenvoudig werkt  deze luchtkoeler!

Omdat Het apparaat verrijdbaar is, kan op elke plaats in uw bedrijf genoten worden van verkoeling. Zo voorkomt u hitteoverlast op de werkvloer, goed voor mens en machine.

Het gebruik van de mobiele bio-cooler is laagdrempelig. Snel verplaatsbaar, dus verkoeling op elke plaats en op elk moment! Met Cool Space haalt u milieuvriendelijke luchtkoelers in huis, want het koelmedium is water.