Conduct introduceert BASOR

Geplaatst op 17 juli 2018 door Redactie

Bij het op de juiste manier aanleggen van bekabeling wordt de installateur veelal uitgedaagd om dit op een economisch- en technisch juiste manier te doen. Beschikbaarheid van materiaal en innovaties speelt hierin een toenemende belangrijke rol om zo snel en innovatief mogelijk bekabelingsinfrastructuur aan te kunnen leggen.

Conduct Technical Solutions uit Barendrecht introduceert de Spaanse specialist BASOR om deze uitdagingen met vertrouwen aan te kunnen. BASOR biedt een zeer breed en innovatief programma draadgoten waar Conduct het inmiddels succesvolle RoofSupport verder mee zal verbeteren: Als voorbeeld is de dikkere - gegolfde - draad sterker dan de traditionele draadgoot wat grotere afstanden tussen steunen mogelijk maakt. Voor oplossingen op het gebied van dichte en geperforeerde kabelgoot is de productgroep BASORTRAY beschikbaar. Glasvezelversterkte PVC- en stalen ladderbanen zijn beschikbaar vanuit de programma’s FIBERTRAV en BASORTRAV.

BASOR heeft zeer veel ervaring in grote projecten op het gebied van o.a. infrastructuur (tunnels), voedingsmiddelenindustrie, datacenters, duurzame energie (wind en zon) en scheepvaart.
Met deze specialist in kabelmanagement in combinatie met engineering en uitvoering verbeterd Conduct haar positie als strategisch leverancier voor de landelijk dekkende Elektrotechnische- en duurzame energie groothandels.