Comfort Infrarood: uw nieuwe partner voor elektrische infraroodvloer- en plafondverwarmingsfolie

Geplaatst op 08 december 2022 door Redactie

Infraroodverwarmingsproducten zijn in opkomst. Comfort Infrarood ziet dit met name terug in de vraag naar haar elektrische infraroodvloer- en plafondverwarmingsfolie.

Met een dikte van 0,38mm is het een zeer geschikte verwarmingsvorm voor renovaties en verbouwprojecten maar kan uiteraard ook bij nieuwbouwprojecten worden toegepast. En zowel als bij- en hoofdverwarming dienen.

Het principe van infraroodstraling is het verwarmen van de objecten in de ruimte, waarna deze objecten de warmte aan de lucht afgeven. Hinderlijke luchtstromen met stof verplaatsing zijn hierdoor verleden tijd, en kan overal genoten worden van een comfortabele warmte. Een warmte die te vergelijken is met een zonnestraal.

Naast de infraroodverwarmingsfolies zitten er ook infraroodpanelen, thermostaten, infraroodverwarmingskabelmatten en infraroodverwarmingskabels in het assortiment.

Comfort Infrarood B.V. is de specialist op het gebied van infraroodverwarmingsproducten. Levering en montage ter plaatse? In overleg is van alles mogelijk. Voor meer informatie kijk op de website.